P.g.a. stor ökad orderingång, söker vi nu kylinstallatörer samt kylservicetekniker. Vill du jobba i ett företag som alltid vill vara bäst och satsar helhjärtat på kvalitét. Då skall just du, söka dig till oss. Vårt geografiska område är ca 15 mil i omkrets runt Uddevalla i hjärtat av Bohuslän. 

Kylinstallatör:
Du har erfarenhet inom yrket och en stark yrkesstolthet. Du har den rätta känslan för montagearbete. Dvs snygga, fina montage med raka fina rörstråk. Du kommer att jobba självständigt och vara ansvarig för installationsarbeten med dina projektledares arbetsledning. Du kommer att vara ansvarig montör på arbetsplatsen. Traktamentesarbeten med övernattning kan förekomma. Jourtjänst ingår,  beror dock på huruvida dina montagearbeten fungerar med detta. Du skall ha lätt för att samarbeta, är flexibel och serviceinriktad. 

Kylservicetekniker 
Du har erfarenhet inom yrket, erfarenhet inom CO2 är ett krav. Gärna även inom Ammoniakteknik Du kan välja om du utgår från Uddevalla eller utgår från hem med din servicebil. Du kommer självständigt att arbete med service, reparationer samt underhålls arbeten inom kylteknik och vämeteknik och styr och reglertekniska arbeten. Arbetet är mycket varierande. Du har alltid en serviceledare som du kan bolla idéer och stamma av med ,samt en gediget kunnigt tekniker team. Här är man aldrig ensam.
Jourtjänst ingår. Du skall ha lätt för att samarbeta, är flexibel och serviceinriktad.
//
Du  kommer till ett härligt gäng som vill ha en duktig medarbetare till. Vi kommer ställa höga krav på dig och du ska ställa höga krav på oss som arbetsgivare.

Vi vill och hoppas att du ska känna glädje, trygghet och stabilitet när du jobbar hos oss. Om du har engagemanget och viljan, då är du välkommen att söka. 

Framför oss har vi många intressanta projekt, från installationer med CO2 och ammoniak till komfortkyla och processkyl.

Ta chansen att jobba med ett av Västsveriges ledande företag inom kylteknik sedan 1971, du också!

Vi ingår i TESAB-kedjan med alla dess fördelar.

Gå gärna in och läs om oss på www.dahlmans.com här ser du vad vi jobbar med.

Skicka ditt CV till
robert@dahlmans.com
Alternativt använd länken på vår hemsida.

Du är alltid välkommen att fråga mer om vad tjänsten innebär på samma mejladress.

Vi vill ha in din ansökan senast 10 mars, men vi rekommenderar att söka så snart som möjligt då vi anställer omgående om allt stämmer. :) 

Välkommen!

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • GRÅ
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se