Lockar försäljning, affärsutveckling och tekniskt rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

Om rollen
Ahlsell är en av Sveriges största kylgrossister och vi fortsätter nu att växa. Vi förstärker vår säljorganisation med en specialistsäljare inom segment kyl och söker därför en person som i huvudsak ska jobba med ordermottagning, större offerter, egna förslag från installatörer och offertuppföljning men även färdiga handlingar upprättade av kylkonsulter. 
Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbetar med innesäljare, utesäljare och andra specialistsäljare för att stötta våra kunder på bästa sätt. 
Hos Ahlsell så får du kontinuerligt produktutbildning på vår breda produktflora och säljutbildningar.

Om dig
Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten och resultatorienterad.
Du har erfarenhet och kunskap om kylbranschen och försäljning av vätskekylaggregat, värmeväxlare och egenproduktion. Alternativt en bakgrund som kylkonsult. Vi ser det som extra meriterande om du har god kunskap i CO2 lösningar, systemlösningar och styr.
Utöver kyltekniska kvalifikationer så önskar vi att du kan uttrycka dig på engelska, i tal och skrift.
Placering: Norrköping alt. enligt överenskommelse.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Lindqvist; hakan.lindqvist@ahlsell.se. Tel: 031-83 62 43 
Varmt välkommen med Din ansökan till oss senast den 28/2. Vi kommer dock att bearbeta inkomna ansökningar löpande. Din ansökan registrerar du på www.ahlsell.se under rubriken
” Om Ahlsell/Jobba hos oss/Lediga tjänster”.Om bolaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 27 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97 % av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

 

Annons
Din ort
AQS MCE Mitsubishi
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • GRÅ
  • Heta Utbildningar

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se