Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker en utbildningskonsult till vår Kylmontörutbildning i Västerås. Vi söker dig med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team. Du kommer att utbilda på såväl grund som spetsnivå inom ramen för våra arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. 

Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen. 

Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete. 

Viktigt också att ha goda kontakter med branschföretagen eftersom vi utbildar deras framtida medarbetare och deltagarna har också APL på olika företag. 

Formell kompetens

• Du har yrkesbevis inom yrkesområdet. 
• Gediegen erfarenhet inom branschen
• Pedagogisk erfarenhet
• Du behöver också inneha erforderliga certifikat för arbete i branschen.

Din bakgrund

Du har en gedigen och aktuell yrkeserfarenhet från arbete inom kyl-branschen du kan använda ritningar och byggnadsbeskrivningar. 

Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet samt pedagogisk erfarenhet och intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt och vana att arbeta med kursmål är meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen. 

Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. 

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. 

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. 

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning för rätt person på heltid med placering i Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Jessica Keisu:
Tel: 072-254 60 86
Mail: jessica.keisu@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. 

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade. Besök gärna www.lernia.se

Annons
Din ort
AQS MCE Mitsubishi
  • Heta Utbildningar
  • Co2 Academy
  • Fastighetsmässan
  • Kylma
  • GRÅ
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se