Vi har sedan starten 1986 verkat för att att vara en pålitlig och långsiktig partner, för såväl kunder och leverantörer som anställda. Till vår stora glädje så har detta under åren lett till fler kunder, och med det även ökad mängd uppdrag i Göteborgsområdet. I dag är vi ett framstående installations och serviceföretag inom all typ av inomhusklimat såsom luftkonditionering, datakyla, processkyla, värmemaskiner, kyl & frysanläggningar mm. Vi har sedan 1992 också varit medlem i Tesab, som är en sammanslutning av 22 st kylföretag runt om i landet. Tillsammans har vi en stor gemensam styrka på en rikstäckande marknad.

Nu behöver vi förstärka med:
Ytterligare en servicetekniker i vars arbetsuppgifter det ingår service och underhåll av alla typer av anläggningar stora som små. Inom företaget förekommer arbeten med Kyl, frys, luftkonditionering, värmemaskiner, el & styrsystem samt till viss del ventilation och VVS. Vi utgår ifrån att du har en viss erfarenhet från branschen och helst innehar certifikat för kylarbeten. Kunskaper från närliggande teknikområden ses som meriterande. Du kommer att arbeta självständigt och bör därför vara utåtriktad, och positiv samt ha ett stort mått av initiativ och ansvarstagande.

 

Inom företaget värdesätter vi öppenhet och ett gott kamratskap

Vi erbjuder:
* Ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till egna initiativ.
* Möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling 
efter eget önskemål och behov. 
* En trygg och stabil anställning i god arbetsmiljö.

Om du är intresserad och ovanstående passar in på dig, kontakta då, Peter Hultin, peter@comfortteknik.se eller Magnus Nordqvist, magnus@comfortteknik.se och avtala tid för ett besök, eller sänd in din ansökan med bifogad meritförteckning till ovan eller:
 

COMFORT TEKNIK AB
Box 317, 431 24 Mölndal, tel: 031 – 86 79 00
www.comfortteknik.se

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Fastighetsmässan
  • GRÅ
  • Heta Utbildningar
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se