IVT Värmepumpar söker Teknisk säljare till Fastighetsavdelningen – Sydöstra Sverige

Boschs värmedivision är idag en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, med en omsättning närmare 30 miljarder kronor. Vårt internationella kompetenscenter för värmepumpar, där våra produkter utvecklas och tillverkas, ligger i småländska Tranås. Bosch Thermoteknik inkluderar flera internationella och regionala varumärken som exempelvis Bosch, IVT, Buderus, Junkers, Worcester, Dakon, Nefit samt Elm LeBlanc. IVT har sedan grundandet 1973, och som en av de ledande aktörerna för värmepumpar, stått för en försäljning av närmare 500.000 värmepumpar på de Nordiska marknaderna.

Avdelningen och tjänsten
Idag består avdelningen av 4 regionansvariga tekniska säljare i landet samt 2 innesäljare i Tranås.
Arbetet innebär resande inom sydöstra Sverige inom länen Östergötland/Småland/Blekinge/Skåne. 
Tjänsten innebär kundbearbetning av konsult/entreprenadledet, fastighetsägare/Brf och support till våra IVT-auktoriserade företag. Arbetsuppgifterna består av kalkylering, projektering, utbildning och support av värmepumpslösningar. Vi har tillgång till beräkningsverktyg och kompletta systemlösningar samt ett ledande produktprogram med IVT GEO. 

Sökande
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning, gärna i projektform. Med arbetslivserfarenhet inom konsult eller entreprenadledet och/eller teknisk utbildning som bakgrund är ett önskemål. Du är en utåtriktad person med hög servicekänsla och ambitionsnivå med erfarenhet av arbete både enskilt och i grupp. Vi erbjuder möjlighet att utvecklas inom ett intressant & växande affärsområde inom Bosch Thermoteknik!

Välkommen till en avdelning med mycket energi och positiv lagkänsla!
Tillträde till tjänsten är omgående. Placeringsort är anpassningsbar efter sökande.

För mer information: Mikael Wihlborg, Försäljningschef IVT Fastighetsvärmepumpar. 
mikael.wihlborg@ivt.se eller 070-386 49 60. 
Ansökan skickas till: Magdalena Castevall, Personalchef, magdalena.castevall@se.bosch.com, 0140-38 45 21. Urval sker löpande.

Annons
Din ort
MCE Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • GRÅ

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se