KYLA+

annons

NYHETER

Swegon presenterar ny komfortmodul

Swegon presenterar den nya komfortmodulen, Parasol PlusFlow. Det är en utökning av Parasol-serien och erbjuder en större flödeskapacitet. 
Komfortmodulen uppges vara anpassad för objekt med behov av både hög kyleffekt och höga luftflöden, i exempelvis konferensrum kan man reducera antalet installerade produkter med upp till 50% jämför med om traditionell klimatbaffel används.

Modulen klarar av stora luftflöden och har högre kyl- och värmekapacitet jämfört med en vanlig Parasol. Med hjälp av inbyggd dysreglering och de många inställningsmöjligheterna kan modulens funktioner anpassas om lokalens storlek eller verksamhet förändras, exempelvis i kontor, undervisningslokaler och butiker.

Funktionen är densamma som för en standard Parasol. Skillnaden består i att luften distribueras till rummet via två separata dysrader. Den ena av dessa dysrader saknar justering och är alltid öppen. Den andra dysraden justeras med hjälp av dyslister som på övriga modeller. Detta medför att då samtliga justerbara dyslister stängs, erhålls fortfarande ett flöde genom produkten. Dimensionering görs på samma sätt som för den vanliga Parasol, med hjälp av dimensioneringsprogrammet ProSelect.

Swegon presenterar den nya komfortmodulen, Parasol PlusFlow.

 
» Logga in
KYLA+ Värmepumpar Årstaängsv. 19 C, Box 47122, 100 74 Stockholm, Tel +46 (0)8 762 75 00, E-post info@kvforetagen.se


 

Till Startsidan Prenumerera