KYLA+

annons

NYHETER

Rickard Rohman ny kedjeansvarig hos FG Nordic AB

Nu har FG Nordic anställt Rickard Rohman som kedjeansvarig och ansvarig för försäljningen av Fuji-varumärket. Rickard har mångårig erfarenhet av försäljningsarbete i allmänhet och värmepumpar i synnerhet och ser med stor tillförsikt fram mot sitt nya uppdrag.

– Jag har jobbat med försäljning av olika värmepumpar de senaste sex åren och tror stenhårt på dessa produkter, framför allt nu i tider av stigande elpriser. Mot den bakgrunden finns det egentligen inga begränsningar för våra Fujitsu- och Fuji-produkter, som i mina ögon tillhör de allra bästa på marknaden, säger Rickard.

Hans primära uppgift kommer att vara att stödja och underlätta för de större kedjorna så att de har rätt förutsättningar, marknadsmaterial och kunskap för att lyckas på sina respektive marknader.

– FG Nordics vill se sina kunder som partner och utifrån det skapa värden som gör dem kompetenta och konkurrenskraftiga på sina marknader. Jag håller som bäst på att åka runt och presentera mig själv, bekanta mig med våra kunder och bygga upp relationer. Dessutom förbereder jag lite inför kommande produktlanseringar, avslutar Rickard.

FG Nordic AB är generalagent i Sverige för japanska Fujitsu Generals och Fujis klimatsystem samt generalagent för italienska MTAs vätskekylare på de svenska, norska och finska marknaderna.

Rickard Rohman
Rickard Rohman

 
» Logga in
KYLA+ Värmepumpar Årstaängsv. 19 C, Box 47122, 100 74 Stockholm, Tel +46 (0)8 762 75 00, E-post info@kvforetagen.se


 

Till Startsidan Prenumerera