WSP rekryterar erfaren chef inom geoteknik

Publicerad: 15 Feb 2018
WSP stärker sin geotekniska verksamhet och rekryterar Gunilla Egnelöv som avdelningschef för geoteknik i Stockholm. Geotekniska frågeställningar har en avgörande roll i samhällsbyggandet och WSP satsar på att expandera inom området.

Gunilla Egnelöv har omfattande erfarenhet inom geoteknik såväl nationellt som internationellt. Hon har tidigare arbetat som geoteknisk konsult både i husgrundläggningsprojekt och stora infrastrukturprojekt såsom Citybanan. Hon har även med sig internationell erfarenhet från entreprenadsidan och bland annat dimensionerat djupgrundläggningar i Londons lera.

Gunilla kommer närmast från Nacka kommun där hon haft olika roller som bland annat enhetschef för vägenheten, verksamhetscontroller samt verksamhetsutvecklare på fastighetsenheten.

- Jag är stolt över att ha fått förtroendet att ansvara för WSPs geotekniska verksamhet i Stockholmsområdet. Det känns extra roligt att få jobba med frågor jag brinner för, som verksamhets- och personalutveckling, i en verksamhet där jag har gedigna kunskaper från tidigare i min karriär, säger Gunilla.

Gunilla kommer att ansvara för områdena geoteknik och fältgeoteknik med ett trettiotal medarbetare i Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträdde sin tjänst den 8 januari i år och är stationerad på WSPs kontor i Globen.

- Gunilla är en lyhörd ledare med fokus på teamwork och att främja samverkan inom hela WSP. Hon har en kvalificerad teknisk bakgrund inom området, har erfarenhet från beställarsidan och många år som chef. Vi är mycket glada över att få hälsa Gunilla välkommen till oss, säger Ulf Possfelt verksamhetsansvarig Geoteknik, WSP.

På bilden: Gunilla Egnelöv   Foto/Källa: WSP Sverige

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • knapp
  • Bravida
  • Ny annons
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se