Wica/ Arneg Nordic har förvärvat 70% av Plug-In Norge

Publicerad: 4 Sep 2019
Plug-In Norge är specialiserade inom plug-in kyl- och frysmöbler på den norska marknaden. Plug-In Norge har nu blivit en del av Arneg Group då Wica/ Arneg Nordic har förvärvat 70% av bolaget.

I samband med att Plug-In Norge blir en del av Arneg Nordic byter de namn från Vibocold Plug-In Norge AS till Plug-In Norge AS. Plug-In Norge verkar i Norge och stärker Arneg Groups position på marknaden inom kyl och frysutrustning för daglivsvarubranschen.

- Arneg Nordic välkomnar det engagerade och väl renommerade teamet i Plug-In Norge till Arneg gruppen. För Arneg Nordic är samarbetet med Plug-In Norge en naturlig utveckling för framtidens behov av produkter och kundtjänster i Norge, säger Niklas Rindhagen vVD, Arneg Nordic. Med kylprodukter och service som gör varje dag lättare för kunden, och samtidigt mer energivänlig för vår planet, ser vi fram emot att tillsammans med Plug-In Norge uppfylla de höga förväntningarna från våra befintliga och nya kunder.

Plug-In Norge grundades 2015 och har redan blivit en ledande aktör inom Plug-In kyl- och frysmöbler för den kommersiella marknaden i Norge och kompletterar därmed Kelvin AS som är Wica/ Arneg Nordics specialist inom miljövänliga och energieffektiva turn-key centralkylda projekt i Norge.

Plug-In Norge som redan är distributör av Wica/ Arneg Nordic och Oscartielle är beläget i Tönsberg. Plug-In Norge har 8st anställda och en omsättning på 120 miljoner norska kronor (2018).

Per Otto Gjertsen (VD), Ole Fredrik Eide (Produkt- och Marknadschef) och Vidar Bakken (Försäljningschef) äger tillsammans resterande 30% av bolaget Plug-In Norge. Alla anställda i Plug-In Norge fortsätter i sina nuvarande roller i bolaget. 

- Vi på Plug-In Norge är glada över att fortsätta utveckla innovativa Plug-In lösningar för den norska marknaden som en del av Arneg familjen. Vårt erfarna team kommer att vara på plats i Norge för att driva den dagliga verksamheten i Norge. Tillsammans med våra kollegor på Kelvin AS kommer vi att erbjuda ett brett sortiment av produkter och tjänster inom kylbranschen i Norge, säger Per Otto Gjertsen, VD, Plug-In Norge.

 

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Bravida
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se