Vi ses på Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2016

Publicerad: 17 Okt 2016
Det närmar sig årets viktigaste branschträff. Den 21 oktober äger Svenska Kyl & Värmepumpdagen rum, ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, Svenska Kyltekniska Föreningen och Energimyndighetens forskningsprogram Effsys Expand

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Göteborg den 21 oktober, se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output. Dessutom får du här möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer. Självklart hittar du tidningen KYLA+ Värmepumpar på plats och du är mer än välkommen att prata nyheter med oss.

Som komplement till föredragen arrangeras även en utställning, där du som besökare kan diskutera affärsmöjligheter med några av marknadens ledande leverantörer. Där finner ni även Sveriges forskarelit på plats, beredda att presentera och diskutera projekt de har på gång. 

Möt en spännande mix av företag, forskare och människor alla med möjligheten att påverka branschens utveckling och framtid. 

Anmäl dig redan idag på skvp.se. Och tänk på att ju fler ni är från företaget desto mer kan ni ta med er tillbaka i form av kunskap och inspiration. På hemsidan finns även det fullständiga dagsprogrammet samt information om kostnad. 

Länk till anmälan och information

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se