Tony Berggren är den senaste förstärkningen till Viessmann Sverige

Publicerad: 4 Sep 2020
Viessmann Sverige förstärker organisationen med Tony Berggren, som kommer att anta rollen som Regionchef Västra Sverige och affärsutvecklare.

Tony kommer närmast från IVT där han arbetat som regionchef med fokus på värmepumpsinstallatörer sedan 2015. Innan dess har han under flera år arbetat med teknisk försäljning, säljledning och drivit bolag inom VVS branschen.

- Det känns riktigt inspirerande och jag känner mig mycket välkommen hos Viessmann, säger Tony Berggren. Under de senaste åren har Viessmann växt och tagit marknadsandelar, och globalt har de vuxit enormt. Det känns motiverande att vara med och utveckla Viessmann i Sverige. Kanske får man chans att slipa lite på sin tyska också.

Tony Berggren beskrivs som en driven ledare med över 25 års erfarenhet av försäljning, marknad och ledarskap, från operativt fältarbete till att driva företag. Han kommer med ett stort nätverk av tidigare kunder, kollegor och företagskontakter inom VVS och energisektorn. Med stor teknisk förståelse och intresse blev det naturligt att han hamnade i energi- och värmebranschen, och nu hos Viessmann Sverige.

- Detta är en nyckelrekrytering för bolagets strategi och vi ser verkligen fram emot att dra igång hösten med Tony ombord. Vi har flera nya nationella aktiviteter planerade för installatörer, konsulter, villaägare och fastighetsägare. Det kommer bli en riktig rivstart, säger Esbjörn Lundqvist, vd på Viessmann Sverige. Vi har varit på jakt efter en etablerad person under året och Tony Berggren passar in i den rollen perfekt. Jag och kollegorna önskar honom varmt välkommen.

Bildkälla: Viessmann

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se