Termo Kyl ansluter till Tesab

Publicerad: 3 Dec 2019
Tesab fortsätter växa och är numera 22 företag runt om i Sverige med över 300 anställda. Termo Kyl gick officiellt med från första december och har tidigare varit med i Tesab mellan 1988–2007

Termo Kyl grundades 1954 och har sedan dess vuxit sig starkt i Skåne kring Helsingborgstrakten. De arbetar med all typ av kyla från konventionella lösningar till helt kundanpassade lösningar. Termo Kyl har kunder inom bland annat industri, försvaret, kommuner landsting. Klimatservice Skåne är en del av Termo Kyl då det köptes upp 2018.

- Det har ju hänt en del i Tesab sedan vi var med sist och nu kändes det rätt för oss att gå med igen. Få möjlighet att ta del av gemenskapen och kunna bidra med vår kunskap för att stärka Tesab ytterligare. Det är även en fin möjlighet att få tillgång till den utvecklingsmöjlighet som Tesab Skolan idag erbjuder med skräddarsydda utbildningar av yrkeskategorier inom vår bransch. Vi känner oss varmt mottagna och ser framemot att åter vara en del av Tesab-kedjan, säger Mikael Fredriksson, en av tre ägare på Termo Kyl.

- Det är väldigt kul att ha Termo Kyl tillbaka i kedjan! Att Termo Kyl nu väljer att göra en återkomst tyder på att Tesab-kedjan är ett starkt varumärke i branschen och har ett koncept idag som är attraktivare. Samarbeten och erfarenhetsutbyten mellan företagen i Tesab är bland det värdefullaste vi har. Termo Kyl tillsammans med Klimatkontroll, Örestadskyl och LL:s Kylteknik passar varandra väldigt bra med den bredd de har med sina kunder i Skåne, allt från privatkunder, fastighetsägare, hotell, butiker till industrier. Varmt välkomna tillbaka Mikael, Gabriel och Anders med personal, säger Rikard Planting, VD på Tesab AB.

På bild t v: Anders, Gabriel och Mikael
Foto: Tesab

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se