Samsung introducerar en ny kategori av kylskåp för hushållet

Publicerad: 7 Jan 2016
Samsung introducerar en helt ny kategori av kylskåp som ska befästa kylskåpets roll som kökets mittpunkt. Lanseringen är en del i Samsungs nya sortiment av innovativa köksprodukter som presenteras under den internationella teknikmässan CES 2016 i Las Vegas, 6-9 januari.

– Samsung har tillfört ny energi och funktionalitet till produktsortimentet vitvaror, vilket tar behovet av vitvaror från ”att behöva” till ”att vilja ha”. Med nya Family Hub har vi förändrat den totala köksupplevelsen på ett sätt som kommer omdefiniera hur konsumenter ser på användningsområdet för ett kylskåp, säger Jonas Råsmar, Produktchef för vitvaror på Samsung i Norden. Vi tar nu ett större kliv än någonsin inom ”Internet of Things” genom det uppkopplade kylskåpet och förflyttar matlagning och det smarta hemmet till en helt ny nivå.

Kylskåpet fungerar som en hub som sammankopplar hemmet, där all kommunikation visas på en 21.5 tums HD LCD-skärm infälld på utsidan av den övre högra kylskåpsdörren. Skärmen fungerar som en central där du bland annat kan lägga in, dela och uppdatera kalendrar, lägga in foton, visa barnens små konstverk och lämna anteckningar – allt detta görs enkelt och bekvämt via din smartphone.

Family Hub hjälper dig hålla innehållet i kylskåpet aktuellt genom effektiv hantering av dina matvaror. Den hjälper dig att identifiera vilka varor du har eller har slut på och håller koll på utgångsdatum för att minska matsvinnet. Detta möjliggörs genom att tre stycken avancerade kameror är installerade i kylskåpet, vilka fångar en bild av hela kylskåpets insida varje gång du stänger dörren. Bilderna kan du sedan komma åt närhelst du vill via din smartphone, för en snabb överblick över kylskåpets innehåll. På så sätt behöver du aldrig, under besöket i affären, vara osäker på vad du har hemma. Ta bara upp appen Samsung Smart Home och ta en titt i ditt Family Hub-kylskåp. Kylskåpet hjälper dig också om du vill beställa matvaror online*, hålla koll på recept och skapa och dela inköpslistor.

Då köket är hemmets centrum och samlingsplats så har Family Hub också möjlighet att underhålla vänner och familj. Genom sina inbyggda högtalare och/eller via andra Bluetooth-högtalare, exempelvis Samsungs 360-serie, kan du spela musik i hela hemmet. Du kan också spegla din smart-tv och se ditt favoritprogram direkt på kylskåpets display.

Family Hub har oslagbar innovation och design, både på insidan och utsidan. Med Samsungs exklusiva FlexZone™ kan du vid behov göra om nedre högra frysen till en kyl för att tillgodose alla förvaringsbehov. Med systemet ”Triple and Metal Cooling” kan maten hållas fräsch längre genom att bibehålla en högre luftfuktighet och exakt temperaturnivå i hela kylskåpet. Kylskåpet har också en rad olika energibesparingsfunktioner.

Kylskåpet Family Hub kommer finnas tillgängligt på den Nordiska marknaden under sommaren 2016.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • knapp
  • Fastighetsmässan
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se