Pedro Winther till Francks Kylindustri i Stockholm-Uppsala

Publicerad: 30 Aug 2019
Francks Kylindustri i Stockholm och Uppsala har anställt Pedro Winther som eftermarknadsansvarig och arbetsledare för företagets cirka 20 kyltekniker. Det är en nyinrättad tjänst med anledning av Francks Kylindustris kraftiga tillväxt i regionen.

Pedro har cirka 20 års erfarenhet från kylbranschen. Närmast kommer han från en tjänst som regionchef hos kylgrossisten Refrico AB. Han har också erfarenhet som kyltekniker, arbetsledare, teamleader och serviceansvarig på Johnson Controls och Carrier.

 – Pedro är en välkänd och omtyckt profil i branschen som vi är mycket glada över att få hälsa välkommen till vårt team, säger Daniel Båth, vd på Francks Kylindustri i Stockholm.

 – Francks Kylindustri är ett välfungerande och satsande företag som behållit familjeföretagets fördelar. Jag gillar att man arbetar tätt tillsammans som ett lag där alla ställer upp för varandra. Mina huvudsakliga uppgifter blir att följa upp befintliga avtalskunder, teckna nya serviceavtal, samt vara ett bollplank mellan kunden och våra tekniker för att gemensamt hitta de bästa lösningarna. Jag har saknat tekniken och problemlösningen och det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till kylinstallationsbranschen igen, förklarar Pedro.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se