Panasonics NZ-modell uppdateras

Publicerad: 27 Aug 2019
Panasonics populära NZ-modell uppdateras nu med en rad olika funktioner, såsom förbättrad värmekapacitet, inbyggd wifistyrning och en uppdaterad design av fjärrkontrollen. Den har även fått en ny matt design för att bättre passa in i nordiska hem.

Panasonics NZ-modeller beskrivs som effektiva och pålitliga året runt och är anpassade speciellt för det nordiska klimatet. Nu har Panasonic uppdaterat modellen med inbyggd wifistyrning, vilket innebär att användaren kan styra värmen med hjälp av Comfort Cloud-appen direkt via sin smartphone eller surfplatta. 

Panasonic NZ har energiklassen A++ och den nya modellen har uppdaterats med förbättrad värmekapacitet (25 - 6,3 kW, 35 - 7,3 kW). NZ-serien beskrivs vidare ha en nätt, diskret design med ett djup på endast 19,4 cm. Den nya modellen har även uppdaterats med en ny matt, vit finish och en uppdaterad design av fjärrkontrollen, för att bättre passa in i nordisk inredning.  

Dess design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic-modell. Att byta ut en gammal värmepump mot en ny uppges ofta vara en god investering då moderna värmepumpar har en högre energieffektivitet vilket både gynnar miljö och plånbok. Dessutom ger en ny värmepump praktiska funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning. NZ-modellerna innehåller vidare köldmediet R32.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se