Panasonics nya inbyggda klimatlösning

Publicerad: 14 Sep 2015
Panasonic presenterar nu en ny inbyggd lösning som beskrivs vara nästintill ljudlös. Hybridprodukten E2 är lämplig för exempelvis hotell, kontor eller andra byggnader med behov av olika rumstemperaturer.

Panasonics nya inbyggda klimatlösning E2 High Static Pressure Hide Away VRF och PACi (E2) har en ljudnivå på endast 41dB och som högst 45dB. Den är uppges vara energieffektiv och avger ett högt statiskt tryck på upp till 270pa för kanalanslutning samt möjlighet att ansluta friskluft. E2 kan hålla en inomhustemperatur på mellan 8 och 45 grader och är även effektiv vid extrema utomhustemperaturer (från -25 till +43 grader).

Lösningen är vidare utrustad med verktyg för självdiagnostik och en automatisk fläktkontroll som känner av tryckfall i rören och justerar fläkthastigheten därefter. Installationstiden kortas genom att det inte behövs några manuella justeringar från installatörens sida. 

Panasonic ECOi VRF-klimatlösning är tillsammans med E2 lätt att kontrollera. Den kan fjärrstyras från en dator, surfplatta eller smartphone och är kompatibel med ett antal av Panasonics övriga applikationer. De nya enheterna är 15 procent lättare än tidigare modeller och kan enkelt integreras i ett befintligt rörsystem.

Annons
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Ny annons
  • Bravida
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se