Panasonic och svenska Systemair i nytt partnerskap

Publicerad: 26 Feb 2019
Panasonic och svenska Systemair har ingått ett strategiskt partnerskap för att utveckla integrerade och hållbara lösningar för den kommersiella sektorn och privatmarknaden.

 

Samarbetet mellan Panasonic och Systemair kommer att innebära att man utnyttjar befintlig teknologi och expertis från båda parter för att sätta nya trender inom HVAC&R på den europeiska marknaden. I den första fasen kommer Panasonic att introducera nya Eco-i W som utrustats med Systemairs reversibla luftkylningsteknologi. De nya och integrerade lösningarna är fullt anpassningsbara och beskrivs kunna specialbeställas för att skapa skräddarsydda lösningar för specifika projekt för att möta kundernas krav och förväntningar.

Båda parterna kommer dessutom sömlöst att integrera Systemairs specialistkompetens inom ventilation med Panasonics värmepumpar för privatbostäder och kommersiella fastigheter samt styrteknik och anslutning. 

- Vi ser samarbetet som en stor ömsesidig möjlighet för att utveckla, leverera på och möta de allt högre miljökrav som våra kunder ställer. Tillsammans kan vi erbjuda långsiktiga affärsmöjligheter på en växande europeisk marknad. Systemairs imponerande produktsortiment och rika erfarenhet inom HVCA&R och ventilationsindustrin, ligger i linje med vårt åtagande om att erbjuda kunderna enastående värde, funktioner och produktkvalitet, säger Toshiyuki Takagi, vd för Panasonic Corporation och Ordförande för Panasonic Air-Conditioner.

-Vi är väldigt glada över detta partnerskap och möjligheterna att skapa nya, innovativa och sömlösa lösningar. Tillsammans siktar vi på att förbättra byggverksamheten, optimera energieffektivitet, minska våra utsläpp av koldioxid och energikostnader. Genom detta partnerskap kommer vi kunna erbjuda förbättrade lösningar som kommer ha en ledande roll i utvecklingen av framtida byggnader, säger Roland Kasper, VD för Systemair.

På bilden: Toshiyuki Takagi, vd för Panasonic Corporation och Ordförande för Panasonic Air-Conditioner tillsammans med Gerald Engström, styrelseordförande för Systemair, vid tillkännagivandet av partnerskapet under Climatization-mässan i Madrid, 26 februari 2019

 

Annons
Din ort
Mitsubishi Fastighet AQS
  • Kylma
  • Fastighetsmässan
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Ny annons
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se