Panasonic lanserar CO2-lösning för kommersiell kyla

Publicerad: 30 Okt 2018
Panasonic lanserar nu sin mest kompakta kyllösning för kommersiellt bruk hittills. Nya VF-serien består av CO2 -baserade concdensing-units för kyllösningar i t ex stormarknader, skolor och sjukhus

Panasonic CO2 VF-Serien finns i två utföranden av förångnigstemperaturer: en för kyl med förångning ner till -20 grader celsius och en för frys ner till -45 grader celsius. Förångningen kan enkelt justeras i olika steg för att spara mer energi. Enheterna beskrivs passa perfekt för t ex stora kylrum som i skolor och på sjukhus. VF-serien beskrivs även ha en låg ljudnivå, endast 35,5 dB (A) vilket gör att den passar i detaljhandeln där kunder vistas i eller runt kyl - och frysenheter.

VF-serien uppges ha en hög energiprestanda vilket ger en miljömässig fördel men också kostnadsbesparingar, eftersom enheterna erbjuder användarna en låg ägarkostnad jämfört med tidigare modeller. 

VF-serien innehåller även ett komplett kit som består av en förprogrammerad panelstyrenhet, expansionsventil och sensorer för att säkerställa en snabb och säker installation.

 

Annons
Annons
Din ort
SKVP BOX AQS Mitsubishi
  • GRÅ
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se