Panasonic introducerar ett nytt sortiment av Pro-HT-tankar

Publicerad: 3 Apr 2019
Panasonic introducerar ett nytt sortiment av Pro-HT-tankar som beskrivs ha hög prestanda och flexibla egenskaper, framtagna för kommersiellt bruk.

Pro-HT-tanken har ett varmvattensystem som uppges fungera allra bäst i kombination med Ecoi 3-rörs system tack vare ett innovativt värmeåtervinningssystem som producerar hett vatten utan booster, vilket maximerar prestandan.

Pro-HT DHW är kompatibel med Ecoi-enheter och levereras i tre storlekar: 1 000, 500 och 200 liter (PAW-VP1000/500/200LDHW). När den används med Ecoi 3-rörssystem kan 1000-literstanken producera varmvatten upp till 65°C tack vare ett värmeåtervinningssystem. Systemet ska inte medföra några extra omkostnader vilket minskar både driftskostnader och energiförbrukning. Lösningen uppges ge ett COP-värde på upp till 6,70, vilket då ska göra det till en ekonomisk lösning för större kommersiella företag, som exempelvis hotell.

Pro-HT-tanken använder en dubbelpipig nano-teknologi (rör i rör) på endast 0,1 mm vilket ska garantera en god värmeöverföring och bidra till minskad värmeförlust och minskade kostnader. Vid anslutning till R32 Paci eller Ecoi 2-rörssystem kan systemet producera upp till 75 °C varmvatten med energiklass A +.

Alla produkter i Pro-HT-serien behandlas med en inre och en yttre lackerad metallyta för att avlägsna föroreningar som fläckar och rost från järnmetaller. Produkterna beskrivs som lätta att installera och inga extra tillbehör behövs.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Bravida
  • knapp
  • Kylma
  • Fastighetsmässan
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se