Panasonic Heating & Cooling öppnar upp ett nytt utbildningscenter

Publicerad: 17 Jun 2015
Panasonic Heating & Cooling öppnar upp ett nytt utbildningscenter för professionella installatörer, återförsäljare, konsulter och arkitekter inom värme- och kylbranschen. Utbildningarna i Panasonic Pro Academy innehåller både teoretiska och praktiska moment.

För att de praktiska momenten ska vara så verklighetsbaserade som möjligt finns alla Panasonics nyckelprodukter installerade och driftsatta på plats i utbildningscentret i Stockholm, så att deltagarna kan testa och laborera med systemen. Bland dessa finns exempelvis programvaran Panasonic Smart Cloud som gör det möjligt att enkelt övervaka och styra klimatanläggningar oavsett var du befinner dig.

– Vi vill kunna erbjuda alla våra partners möjlighet till mer specifik kunskap och inspiration om våra värme- och kyllösningar samt visa på bredden av de användningsområden och möjligheter som finns idag. Utbildningen kommer i slutändan att betyda att våra användare får klimatsystem som är ännu mer effektiva, säger Manuel Serrano, ansvarig för utbildningen vid Panasonic Pro Academy.

De nya utbildningarna kommer att genomföras cirka en gång per vecka. De planeras utifrån behov och det finns möjlighet att skräddarsy utbildningarna efter specifika önskemål.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi Panasonic
  • knapp
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se