Ny värmekamera lanseras för smartphones och surfplattor

Publicerad: 18 Aug 2018
Det är Flir Systems som lanserar ett nytt och billigare värmekameratillbehör för smartphones i Flir One Pro-serien, Flir One Pro LT.

Flir One Pro LT beskrivs ha verktyg på professionell nivå liksom den avancerade värmebildkvalitet som ska definiera Flir One Pro-serien. 

Några av de viktigaste verktygen uppges vara Flir:s patenterade MSX-bildförbättring, som kombinerar värmekameran med en högupplöst kamera för visuella bilder och skapar skarpa, detaljerade bilder som är lätta att tolka. Alla Flir One Pro-modeller har Flir:s MSX- och VividIR-teknik för behandling av videosignaler för att ge bättre bildkvalitet och skärpa i värmebilder. Med OneFit-kamerakopplingen (patentansökt) kan användarna anpassa enheten så att den kan monteras på deras smartphone genom många populära mobilskal.

Flir lanserar även en uppdaterad version av Flir One App, med verktyg som flerpunktsmätare för temperatur, anpassade områden för temperaturspårning på skärmen, användbara tips för problemlösning och tillämpningar. Smartwatch-kompatibilitet med Apple Watch och utvalda Android-smartwatches ger möjlighet att streama värmebilder live för att se runt hörn och ta bilder eller spela in video från enheten.

- Sedan Flir lanserade Flir One-serien med värmekameror för smartphones 2014 har produkten utvecklats för att passa de unika behoven hos många yrkesmän och erbjuder en lättanvänd och prisvärd värmekamera, säger Frank Pennisi, President, Industrial Business Unit på Flir. 

Värmekameran finns för såväl iOS som Android. 

 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Bravida
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se