Ny Nordenchef för Panasonic Heating & Cooling

Publicerad: 9 Nov 2017
Thibaut Marsol är ny chef inom Panasonic Heating & Cooling i Norden. Marsol, som rekryterades internt, säger att han ser fram emot att leda satsningen på luft/vattenvärmepumpar och kommersiella installationer i regionen.

Thibaut Marsol har tidigare haft en position som chef för Panasonic Heating & Cooling i Frankrike och Benelux. Sedan den 1 september ansvarar han för länderna Danmark, Sverige, Finland, Norge och Island samt Baltikum.

- Det kommer att bli en spännande utmaning att ansvara för de nordiska länderna då de är strategiskt viktiga, dynamiska och fulla av möjligheter. Jag ser fram emot att ta mig an uppgifterna, säger Thibaut Marsol.

Marsol har arbetat för Panasonic Heating & Cooling i nio år. Han började som marknadschef i Frankrike innan han blev försäljningschef för HVAC-produkterna. De senaste åren har han suttit i ledningen för verksamheten i Frankrike och Beneluxregionen. Framöver kommer Marsol vara baserad i Stockholm, där det nordiska huvudkontoret för Panasonic Heating & Cooling ligger.

Panasonic är ledande inom luft/luftvärmepumpar i Norden och kommer att fortsätta att stärka sig inom det här området. Men det finns också andra möjligheter inom andra områden, utöver luft/luftvärmepumpar för B2C.

- Först och främst vill vi stärka de redan goda och långsiktiga partnerskapen som vi redan har med våra distributörer i Norden. Sedan vill se en fortsättning på den goda tillväxten som vi haft den senaste tiden. Inom luft/vatten vill vi utöka marknadsandelarna ganska drastiskt samt fokusera på kommersiella uppvärmnings- och kylsystem och särskilt kring vår CO2-teknik, säger Thibaut Marsol.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Fastighetsmässan
  • knapp
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se