Nu uppdateras alla golvmodeller i Panasonics G1-serie med luftreningstekniken nanoe-X

Publicerad: 29 Okt 2019
Panasonic lanserar nu en uppdaterad version av golvmodellen G1 för VRF-system. Golvmodellen är nu tillgänglig med luftreningssystemet nanoe-X som standard – för renare luft och ett hälsosammare inomhusklimat.

Tillsammans med nanoe-X-tekniken beskrivs Panasonics nya golvmodell ge mängder av fördelar för slutanvändaren, både i bostäder och kommersiella anläggningar. Den nya luftreningstekniken ska reducera tillväxten av allergener, mögel och bakterier samt vissa virus med upp till 99,9 procent. Den ska även avlägsna starka lukter och hjälpa till att återfukta huden samt bidrar till renare luft och ett hälsosammare inomhusklimat.

Golvmodellen har en dubbel luftflödesriktning för att hålla en jämn inomhustemperatur, oavsett om den är i värme- eller kylläge. I värmeläget riktas luften nedåt och i kylläge riktas luften automatiskt uppåt, vilket ska säkerställa förbättrad komfort och en jämn temperatur i hela rummet. Golvmodellen har en ljudnivå på 29dB (A) samt en självrengöringsfunktion som aktiveras automatiskt efter 90 minuter i drift – men kan även tidsinställas via fjärrkontrollen. När funktionen är påslagen riktas luftflödet uppåt för att säkerställa att luften inte blåser rakt på någon under rengöringen.

Tack vare den smala designen kan enheten installeras i områden med mycket begränsat utrymme som exempelvis under fönster, vilket sägs göra den till ett perfekt alternativ till traditionella element. Designen har utvalda material för att skapa en elegant finish som kan smälta in i omgivningen. Användaren kan välja mellan tre olika installationsmöjligheter som kan anpassas efter rummets utformning; fullt synlig och monterad på golvet eller väggen, halvt inbyggd i en alkov eller helt dold och inbyggd i väggkonstruktionen. 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Kylma
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se