Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Nästa generation av luft-luftvärmepumpen Hero är här

Publicerad: 1 Okt 2020
Mitsubishi Electrics populära storsäljare Hero kommer nu i en uppgraderad version med ännu bättre prestanda. En av de största förändringarna i den nya versionen är att mängden köldmedium är mindre, en positiv förändring med betydelse både för prestanda och miljö.

– Genom att förbättra värmeväxlaren har vi har lyckats minska mängden köldmedium med 15 procent. Från 1 kg köldmedium till 850 gram. Det betyder att Hero nu är ännu miljövänligare och att vi samtidigt anpassar Hero för framtida miljökrav, säger Daniel Ehrnsten, produktchef för luft-luftvärmepumpar på Mitsubishi Electric.

– Att minska vårt klimatavtryck är ett arbete som pågår inom alla delar av företaget både i Sverige och på global nivå. Nya Hero är ett resultat av Mitsubishi Electrics åtagande att arbeta för en miljövänligare framtid, säger Daniel Ehrnsten vidare

Nya Hero kommer också med cirkulationsläge, precis som den nyligen lanserade luft-luftvärmepumpen Ninja. Vid aktivering ser cirkulationsläget till att Hero tar tillvara på värmen från andra värmekällor, som värmen från en braskamin, ljusinstrålning från fönster eller till och med matlagning. I kombination med den förbättrade fläkten sprider den nya Hero på så sätt värmen bättre över stora ytor. 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se