Mitsubishi Electrics nya Ninja

Publicerad: 7 Sep 2020
”Stor värme i liten förpackning”. Ja, så beskriver Daniel Ehrnsten, produktchef på Mitsubishi Electric företagets stora nyhet Ninja. Inspirationen till produktnamnet kommer från ninjorna i Japan som tyst och smidigt genomförde sina uppdrag utan att dra till sig uppmärksamhet, precis som den nya luft-luftvärmepumpen uppges göra.

Ninja beskrivs vara är enkel att installera, får plats överallt och är dessutom speciellt framtagen för den skandinaviska marknaden.

– Nya Ninja är japansk kvalitet anpassad för våra skandinaviska klimatförhållanden. För att visa detta har NINJA fått en egen modellbeteckning, SC (Scandinavia), som gör att våra kunder kan vara säkra på att få alla fördelar vi erbjuder med modellen.

Tack vare den adaptiva avfrostningen och Hyper Heating-funktion ska Ninja kunna jobba effektivt ända ner till -35°C.

- Det automatiska cirkulationsläget tar dessutom tillvara på och sprider värmeenergin från andra värmekällor typiska för Sverige, exempelvis kaminer och öppna spisar. Allt för att få en så energieffektiv komfort som möjligt i hela bostaden, säger Daniel Ehrnsten.

Beroende på driftläge är ljudnivån så låg som 19 decibel, vilket ungefär motsvarar en viskning.

– Vår nya Ninja är ett tyst kraftpaket som kompletterar vår breda produktfamilj med sin smidiga storlek. Stor värme i liten förpackning med god balans mellan prestanda och funktion, säger Daniel.

 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • knapp
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se