Mitsubishi Electric tillsätter ny försäljningschef

Publicerad: 19 Jun 2017
Anders Nyhed har anställts som ny försäljningschef för LES (Living Environmental Systems) Mitsubishi Electric i Sverige.

Anders beskrivs ha lång erfarenhet av ledarskap och försäljning inom teknik med flera roller som både produktchef och försäljningschef inom elektronikbranschen. Han är utbildad elektroingenjör inom elektronik och mätteknik och kommer från företaget EG Electronics AB som arbetar med elektronik komponenter inom Telecom där Anders var ansvarig för industrikunder som t.ex. Ericsson.

På frågan om vilka utmaningar han ser i sin nya roll svarar Anders att med den hårda konkurrensen på marknaden med många aktörer blir långsiktiga kundrelationer en av de viktigaste byggstenarna. Han ser också många styrkor och möjligheter hos Mitsubishi Electric där det starka varumärket lägger grunden för arbetet. Att företaget dessutom har ett nätverk av lokala säljare över hela Sverige men också en väldigt bra teknisk support som finns i ryggen.

Han ser även väldigt ljust på framtiden där Mitsubishi Electric kommer med många nya produkter. Anders säger att det är väldigt roligt och det gör arbetet väldigt stimulerande och drivande vilket kommer att ge oss en slagkraft på marknaden.

Anders Nyhed är född i Stockholm och uppvuxen i Söderhamn i Hälsingland. Idag bor han Spånga i norra Stockholm med sin familj. På fritiden tycker han om att spendera tid i stugan i Stockholms skärgård. Ett stort intresse på fritiden är även hus och fastigheter där Anders tycker om att fixa i hemmet och ”använda händerna”. Det har blivit några renoveringar där bland annat oljepannan har bytts ut mot bergvärme berättar Anders.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Fastighetsmässan
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se