LG lanserar en ny generation Mini-VRF

Publicerad: 27 Aug 2015
LG lanserar nu sin senaste mini-VRF-lösning Multi V S. Modellen beskrivs som kompakt och lätt, speciellt utformad för små till medelstora utrymmen för effektiv uppvärmning och kylning.

Multi V S erbjuder ett COP på 4,48 och EER på 4,20 enligt Eurovent. Dessutom är LG:s nya Multi V S utrustad med tryckstyrning, smart temperaturkontroll, variabel kondensor och automatisk ljudsänkning för att optimera kundvärdet och komforten. 

– LG:s nya VRF-lösning Multi V S är perfekt för exempelvis mindre kontor och affärslokaler, säger Stefan Lögdberg, nordisk säljchef för LG Air Conditioning & Energy Solutions. Den ger enastående energieffektivitet, hög prestanda och oslagbar flexibilitet. Kunderna kommer också att gynnas av den jämförelsevis låga drifts- och underhållskostnaden av detta mini-VRF-system, som distribuerar kyla och värme via fastighetens ventilationssystem eller via smarta och väldesignade inomhusenheter.

Multi V S kan anpassas beroende på typ av projekt och kommer med ett komplett sortiment av modeller för olika systemlösningar. Exempel på objekt där Multi V S sägs passa särskilt bra är bland annat små och medelstora kontor, restauranger, caféer, butiker och mindre hotell. Multi V S erbjuder vidare komfortegenskaper med anpassad utblåstemperatur beräknad på inomhus- och utomhustemperatur, kontinuerlig drift med kompressorarbetsområde 15-150Hz och snabb respons med tryckstyrning. Dessutom är den försedd med LG:s variabla värmeväxlare som optimerar värmedriften med större yta och kyldriften med mindre, för att minska tryckfall och öka effektiviteten.

– Vi tror att kunderna kommer att uppskatta den låga ljudnivån hos Multi V S, samt det förbättrade luftflödet, säger Stefan Lögdberg på LG Electronics. Fläkttekniken minskar bullernivån med upp till 4 dB. Dessutom har den inställbart statiskt tryck beroende på placering och automatisk ljudbegränsning nattetid, som gör att den kan installeras även där det är stränga ljudkrav.

Precis som övriga modeller i Multi V-serien har LG utrustat Multi V S med flera praktiska funktioner inklusive det användarvänliga servicesystemet Mobile LG Monitoring View (LGMV). Det gör det möjligt att enkelt övervaka prestanda och justera systeminställningar via en smartphone-app för snabb service och felsökning. 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ny annons
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se