LG lanserar "Big"

Publicerad: 23 Jun 2015
LG lanserar nu två nya storlekar av sin Standard Inverter, UU70 och UU85, som tack vare sin höga kapacitet kallas Standard Inverter ”Big”. Det beskrivs som ett komplett system som ger värme på vintern och kyla på sommaren – allt i ett och samma system. Den maximala värmekapaciteten är 29,7 kW och uppges bibehålla en hög värmekapacitet även vid låga utomhustemperaturer.

– Vi är mycket glada att kunna bredda vår portfölj av kommersiella kyla- och värmeprodukter med nya ”Big” som vi kallar den, säger Stefan Lögdberg, nordisk säljchef för Air Conditioning and Energy Solutions på LG Electronics. Vi ser det största användningsområdet som 0-10 voltstyrning för värme/kyla i ventilationen. Men den kan också användas som kanalinnedel eller som en utedel i en synchro-lösning med upp till fyra innedelar. Därmed ser vi att det är en väldigt flexibel produkt med otroligt många användningsområden.

Nya ”Big” har som övriga LG Standard Inverter tryckstyrning, vilket innebär att den har en trycksensor som direkt analyserar och kontrollerar trycket i utomhusenheten vilket förbättrar kompressorns precision och effektivitet. Tryckstyrningen leder därmed till en snabbare och mer effektiv kylning och uppvärmning. Den hjälper dessutom till att öka kompressorns livslängd och försäkra en stabil prestanda i alla typer av väderförhållanden.

Nya ”Big” har dessutom ytreglerande kondensor för att undvika tryckfall och garanterar kontinuerlig kyldrift i kalla klimat samt Mode Lock för säker låsning i kyl- eller värmedrift via dold brytare.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ny annons
  • Bravida
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se