LG Electronics lanserar sin nya premiumkyl InstaView

Publicerad: 19 Maj 2017
LG Electronics (LG) lanserar nu sin nya premiumkyl InstaView Door-in-Door riktad mot konsumenter som vill ha en stilren design med stor bekvämlighet och hög kvalitet. Kylskåpet har bl a uppmärksammats för sin innovativa glaspanel, design samt en knock-on-funktion, som minskar förlusten av kalluft.

LG:s InstaView Door-in-Door har en 33-tums glaspanel integrerad i dörren samt en rad innovativa funktioner såsom knock-on. Genom att knacka på panelen två gånger lyser insidan upp och panelen förvandlas till ett fönster. Detta gör det möjligt för användare att se in i kylskåpet utan att behöva öppna dörren vilket minskar förlusten av kalluft med upp till 41 procent1. Dessutom gör det rymliga dörr-i-dörr-facket att användare enkelt kan förvara ofta använda produkter såsom tilltugg eller drycker.

LG:s fristående is- och vattensystem gör att kylskåpet enkelt kan installeras var som helst i hemmet utan behov av anslutning till rinnande vatten. Den stora vattentanken är placerad i kylskåpets huvudfack, vilket gör det enkelt för användare att fylla på vatten vid behov2. Kylskåpet använder även det dörrmonterade Spaceplus Ice-systemet för att producera färdig is.

Insidan av dörren på InstaView Door-in-Door är utrustad med Pure N Fresh3 för att förhindra och motverka dålig luft och obehaglig lukt inuti kylskåpet. Två andra funktioner är Moist Balance Crisper som hjälper till att hålla rätt fuktnivå, medan den innovativa FRESH Balance optimerar luftfuktigheten i den separat förseglade frukt- och grönsakslådan.

LG:s InstaView Door-in-Door är också kompatibel med LG:s SmartThinQ, så att användare kan styra sitt kylskåp med sin smartphone och ställa in kylskåpstemperaturen, kontrollera expressfrysning och diagnostisera eventuella problem direkt i appen.

LG:s kylar drivs av företagets unika Inverter Linear Compressor med med färre friktionspunkter än en konventionell kompressor. Detta 25 procent lägre ljudnivå som resultat4, samtidigt som det ger ökad tillförlitlighet och hållbarhet. LG:s Inverter Linear Compressor stöds av en 10 års garanti men kompressorn kan enligt den Tyska vetenskapliga och tekniska föreningen Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE) fungera utan komplikationer i upp till 20 år5.

- Vi är självklart väldigt stolta över att lansera vårt senaste tillskott bland kylskåp, InstaView Door-in-Door. Med en stilren design och revolutionerande Knock-On funktion visar detta kylskåp att LG fortsätter att lansera innovativa produkter och alltid strävar efter att vara i framkant då det gäller nytänkande, säger Mats Haglund Sjödin, nordisk produktspecialist för Home Appliances på LG Electronics Nordic.

 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • Ahlsell
  • SLS
  • Ny annons
  • knapp
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se