Johnson Controls utser Patrick Roubi till vice president Building Efficiency Europa och Afrika

Publicerad: 19 Dec 2014
Johnson Controls meddelar att styrelsen har utsett Patrick Roubi till vice president och general manager Building Efficiency Europa och Afrika, han tillträder posten den 1 februari 2015.

. I sin nya roll kommer Patrick Patrick Roubi leda verksamheten i regionen för att leverera produkter och tjänster som ökar effektiviteten och minskar driftskostnaderna i byggnader.

Patrick Roubi efterträder därmed Bruno Nicolas som drar sig tillbaka närmare 20 års tid vid Johnson Controls.

- Bruno är en respekterad och omtyckt ledare. Han har visat sin förmåga att skapa goda affärer och lett den framgångsrika omvandlingen av Johnson Controls Building Efficiency Europe. Bruno har åstadkommit fantastiska saker för företaget, säger Santiago Perez, vice president och general manager, Johnson Controls Building Efficiency Europa, Afrika, Mellanöstern och Latinamerika. Patrick Roubi kommer att tillföra sitt kunnande och sin erfarenhet och kommer bidra till att nå våra tillväxtmål, för att ytterligare etablera Johnson Controls som en global, mulitiindustriell marknadsledare på våra marknader.

Patrick Roubi anslöt till Johnson Controls under 2009 som vice president och general manager för HVAC och Controls Products Europa och Afrika. Under 2012 blev han vice president och general manager för Frankrike och den södra regionen. Innan han kom till Johnson Controls har Patrick haft ledande befattningar vid Agfa Gevaert, Newell RubberMaid och Carrier.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se