Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning expanderar i Norden

Publicerad: 29 Nov 2019
Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning fortsätter sin expansion som ett resultat av framgångarna för Hitachi Cooling and Heatings lösningar på den europeiska marknaden.

Företaget planerar att fortsätta sin tvåsiffriga expansion årligen genom ytterligare investeringar i innovativa produkter och optimering av sälj- och fabriksverksamheter. Majoriteten av Hitachi Cooling & Heatings produkter som säljs i Europa tillverkas i företagets egen fabrik i Spanien.

Som en del av Johnson Controls-Hitachis framtida planer har nu företaget bestämt att utveckla och stärka sin position på den Nordiska värmepumpmarknaden.

Det första steget som man nu har tagit, är att rekrytera en ny Area Sales Manager för de Nordiska länderna som skall hjälpa oss att komma närmare marknaden och stötta våra kunder för att tillsammans växa, förklarar Pierre-René Milz, Country Manager för Tyskland och huvudansvarig för Norden inom företaget.

Från och med den 1 oktober började Mad Amin som Area Sales Manager i Norden och kommer att ha ansvar för regionen. Mad Amin har varit i branschen sedan 2011 och jobbat med sälj- och affärsutveckling inom området luft/luft- samt luft/vattenvärmepumpar. Senast kommer han från Panasonic Heating and Cooling solutions Norden där han ansvarade för ett team och även för försäljningen inom nybyggnation.

-Jag är glad och stolt över att ha börjat jobba på Johnson Controls-Hitachi och samtidigt ser fram emot att jobba närmare våra befintliga kunder. Jag är övertygad om att vi kommer, med vår breda produktportfölj, kunna erbjuda kvalitativa och högeffektiva lösningar som täcker både dagens och framtida behov på marknaden, säger Mad Amin.

På bilden: Mad Amin 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Ny annons
  • knapp
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se