IVT Värmepumpar prisas för sin hemsida

Publicerad: 14 Nov 2014
IVT Värmepumpar har kammat hem förstapriset i Episerver Awards 2014 för Bästa webb B2C, Business to Consumer. Motiveringen löd ” “Lyckas både engagera och inspirera för sin produkt på ett beundransvärt sätt”.

– Det är ett kvitto på att vi har en framträdande roll när det gäller att erbjuda kunder en god online-upplevelse, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Det var under onsdagen den 12 november som vinnarna av Episerver Awards 2014 utsågs. Tävlingen är uppdelad i fem klasser och det var i klassen för hemsidor riktade till konsument som IVT Värmepumpar kammade hem förstapriset. Ytterligare utdrag ur juryns motivering lyder: ”Med en snygg och tydlig design lockar deras webb till vidare läsning och skapar ett stort förtroende för nästa steg i köpprocessen.”

– Det känns otroligt kul. Vi är glada och stolta över att ha lyckats ta en plats på en tuff marknad där konkurrensen är väldigt stor, säger Styrbjörn Drugge.

Den nya hemsidan lanserades i september i år. Syftet var att skapa ett ännu bättre förtroende hos sina kunder genom att erbjuda en starkare totalupplevelse via hemsidan.

– IVT kan nu erbjuda en mycket enklare och snabbare service online. Hemsidan är lättnavigerad, tydlig och kunden hittar snabbt det de söker, säger Styrbjörn Drugge. Det har blivit enklare att köpa en värmepump, helt enkelt.
Episerver Awards genomförs varje år för att premiera framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers plattformar. Vinnarna utses av en extern jury om sju personer, tillsammans med allmänheten som har möjlighet att rösta på sina favoriter. I år nominerades 84 bidrag i fem kategorier: Bästa e-handel, Bästa webb B2C, Bästa webb B2B, Bästa webb offentlig sektor samt Bästa intranät. B2C är marknadsföring mellan ett företag och konsumentmarknaden.
 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Fastighetsmässan
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se