IVT Värmepumpar prisas för bästa mobila webbplats

Publicerad: 12 Dec 2014
IVT Värmepumpars mobila webbplats ivt.se har fått priset ”Best Home Building Mobile Website” för bästa mobila webbplats. Priset delades ut på MobileWebAwards 2014. – Vi är naturligtvis jätteglada och stolta över att vårt arbete har gett ett sådant resultat, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Nya ivt.se lanserades i början av september. Målet var att, som IVT beskriver det, skapa en överlägsen kundupplevelse där ledorden har varit vägledning och snabb tillgång till relevant innehåll. IVT Värmepumpars mobila webbplats har nu uppmärksammats av branschen och belönades under torsdagen den 11 december med ”Best Home Building Mobile Website”. Priset delas ut av organisationen Web Marketing Association, som arbetar med onlinekommunikation. 

– Att ha en hemsida som är mobilanpassad blir allt viktigare, särskilt som vi svenskar surfar alltmer på mindre skärmar som smartphones och surfplattor. På IVT arbetar vi kontinuerligt med att nå ut och skapa bästa möjliga upplevelse för våra besökare på nätet, säger Styrbjörn Drugge.

Den mobila ivt.se har en responsiv design, den tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Det innebär att besökaren kan se samma webbplats från till exempel en mobiltelefon, en surfplatta eller en persondator, utan att behöva zooma in eller scrolla så mycket som det krävs vid traditionell webbdesign. 

Nya ivt.se är byggd i samarbete med Zooma och används idag aktivt. Sedan lanseringen har mobiltrafiken på ivt.se ökat med över 200 procent, jämfört med förra året. Det här är andra gången på kort tid som IVT Värmepumpar prisas för sina kommunikationskanaler. Tidigare i år vann de priset för bästa webb i Episerver Awards 2014.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Kylma
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se