IUC nyanställer och förstärker sin organisation med Key Account Manager

Publicerad: 5 Sep 2014
Efterfrågan på skräddarsydda utbildningar och helhetskoncept inom installationsbranschen för större och medelstora företag har vuxit på IUC, som nu anställer en Key Account Manager för att möta behovet.

Tony Sjölander, 58 år, från Jönköping har en gedigen erfarenhet från både bygg- och utbildningssektorn. Han har arbetat som både lärare och ledare i skolvärlden samt i ledarpositioner i det privata näringslivet, nationellt och internationellt. JB Education AB, Husqvarna AB och El-Björn Electro AB är några av arbetsgivarna. Kunder han arbetat med i sina tidigare yrkesroller är bland annat Ahlsell, Selga, Onninen och Skanska.

– Jag tycker själv om att lära mig nya saker och jag har förstått att det finns ett sug efter kompetensutveckling i branschen. Med mina kunskaper och erfarenheter tror jag att jag kan möta och förstå kundernas behov. Tillsammans med IUC:s duktiga medarbetare kan jag och kunden hitta passande utbildningslösningar för företagens medarbetare, säger Tony Sjölander.

Sissi Fondelius, Verksamhetschef för Kursverksamheten gläder sig över sin nya kollega.
– Efterfrågan från företagsanpassad utbildning och helhetskoncept från våra medelstora och stora kunder växer hela tiden. Med Tony som kollega kan vi ta hand om och möta fler av våra kunder snabbare, det känns mycket bra säger Sissi Fondelius. Det är även inspirerande att ha en ny medarbetare, som har nya idéer och tankar. Vi är alla mycket glada att få hälsa Tony Sjölander välkommen till IUC, avslutar Sissi Fondelius.

Marcus Andersson, VD för IUC berättar
- För mig är det ett viktigt och naturligt steg i IUC:s utveckling att anställa en Key Account Manager nu. Vi vill vara en samarbetspartner som kan erbjuda helhetslösningar vad gäller kompetensutveckling för våra kunder. Då ska vi också kunna erbjuda en kontaktperson från oss som de kan diskutera och planera företagets totala utbildningsbehov med.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Bravida
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se