Imtech byter namn till Assemblin

Publicerad: 15 Mar 2016
I april byter Imtech namn och lämnar det gamla bakom sig. Med nya ägare och det nya varumärket Assemblin vill bolaget markera att man tar nästa steg i utvecklingen.

Namnet Assemblin beskrivs av som en sammansättning av Assembly och Installation. Processen med att byta namn och omprofilera Imtech till Assemblin påbörjades med en varumärkesundersökning hos kunder, potentiella kunder och medarbetare i alla tre länder hösten 2015. Efter utveckling av varumärkesplattform inleddes arbetet med omprofilering av Imtech vid årsskiftet och kommer praktiskt att genomföras i april.

– I detta skede är det viktigt att lyfta fram våra medarbetare som är den avgörande skillnaden, grunden till vår framgång och därmed vårt verkliga varumärke. Vårt nya namn och logotype är bara symboler för vad vi genom våra medarbetare står för. Att genomföra processen med omprofilering i omgångar innebär att vi kunnat ge våra kunder och medarbetare en övergångsperiod där de nu fått chansen att lära känna och ta in det nya namnet. I april tar vi på vår helt nya kostym genom att omprofilera allt i hela bolaget. Kontor, bilar, kläder, webb, brevmallar, m.m., säger Thomas Rebermark, Informations- och Marknadschef Imtech Nordic

– Vår vision är att vara det ledande nordiska installations- och serviceföretaget och våra kunders förstahandsval genom att vi levererar de mest effektiva lösningarna utformade av branschens bästa medarbetare. Med goda marknadsförutsättningar kan vi med glädje konstatera att vi har de medarbetare och den verktygslåda som behövs för att ta den positionen. Nu med ett namn som bättre representerar oss, säger Mats Jönsson, VD och koncernchef Imtech Nordic.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Fastighetsmässan
  • Bravida
  • Ahlsell
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se