GS Kylservice växer

Publicerad: 27 Sep 2019
GS Kylservice växer, både med anställda och filialer. Den 1 oktober förväntas de nya lokalerna i Katrineholm bli klara.

Fredrik Lindström har sedan i våras arbetat som försäljning- och marknadsansvarig på GS Kylservice och kommer nu även bli kontorschef i Katrineholm. Nästa år har Fredrik faktiskt jobbat inom kyl- och ventilationsbranschen i hela 25 år. Han började som kyltekniker direkt efter gymnasiet där han läste Drift- och Underhållsteknisk linje, med inriktning på Kyl- och Värmepumpsteknik. Han kommer senast från en tjänst som säljare på Mitsubishi Electric, men har även arbetat som säljare på Dahl och i Tesab.

- Jag ska ansvara för försäljning och marknadsföring i Östergötland och Södermanland från vårt befintliga kontor i Linköping men även från kontoret i Katrineholm som ska etableras under hösten 2019. Jag går även in som delägare i företaget, säger Fredrik.

Fredrik berättar vidare om sina förväntningar på tjänsten.

- Jag ser fram emot att få utveckla ett redan etablerat kontor i Linköping med mycket erfarenhet innanför väggarna. Sen kommer det att bli en riktigt spännande utmaning att etablera ett nytt kontor i Katrineholm och växa i Södermanland , säger Fredrik.

Det är inte bara Fredrik som är nyanställd i GS Kylservice. Nyligen anställdes även Esbjörn Fälth som kyltekniker. Han blir den första teknikern som kommer utgå från Katrineholm. Planen med det nya kontoret är att växa i både Katrineholm och Södermanland. Målet är att de ska bli 4-5 tekniker inom 3 år. 

På bilden från vänster: Fredrik Lindström, Magnus Eriksson, Esbjörn Fälth och Peter Eriksson

Bildkälla: Tesab

Annons
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se