Free Energy Sverige AB byter VD

Publicerad: 23 Maj 2017
Free Energy har anställt Kristoffer Rexvik som VD för Free Energy Sverige AB. Kristoffer tillträdde sin tjänst den 2 maj och ersätter Lars Andrén, som nu blir kommunikationschef i det norska moderbolaget.

Lars kommer under resten av 2017 att arbeta parallellt med Kristoffer för att bygga vidare på det rikstäckande återförsäljarnät som Lars jobbat med under de senaste åren.

-Jag ser fram emot att ta över arbetet efter Lars och bygga vidare på lanseringen av HYSS-systemet. Free Energy har tagit fram en fantastik produkt och det känns otroligt inspirerande att få vara med på den här resan,  säger Kristoffer Rexvik. Produktplattformen och IT-strukturen är på plats och nu är det fokus på att fortsätta bygga upp återförsäljarnätverket för att ge svenska villa- och fastighetsägare en realistisk möjlighet till att bli ägare till nollenergihus.

-Jag träffade Kristoffer när han var en del av Österrikiska Sonnenkraft under tiden jag var ordförande i branschorganisationen Svensk Solenergi. Kristoffer har exakt den bakgrund vi sökt och som krävs för att bygga upp den svenska organisationen och som med Kristoffers anställning nu går in i en ny fas, berättar Lars Andrén. Själv går jag vidare i karriären och får nu anta nya utmaningar i moderbolaget och ansvara för koncernens kommunikationsarbete. Det passar mig fint då jag under de senaste 20 åren jobbat med kommunikation i tal och skrift genom mina böcker, föreläsningar och debattartiklar.

(På bilden: Kristoffer Rexvik)

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • knapp
  • Bravida
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se