Enrad anställer försäljningsansvarig och siktar mot finska marknaden

Publicerad: 27 Feb 2020
Enrad anställer Thomas Palmroos som försäljningsansvarig. Hans erfarenhet från finska marknaden öppnar intressanta möjligheter för Enrads nordiska expansion. Palmroos har teknisk bakgrund från Carrier och har även arbetat nio år som affärsutvecklare på FläktWoods marina avdelning. Han kommer senast från rollen som energiprojektledare på Balder.

– Enrad har en produkt som ligger helt rätt i tiden. Det känns spännande att arbeta med kyl- och värmeanläggningar som inte bara håller hög kvalitet och prestanda, utan även kan göra något bra för planeten. Med min erfarenhet från finska marknaden kan jag öppna intressanta möjligheter för Enrad, säger Thomas Palmroos.

Enrad arbetar i dagsläget mot den svenska och norska marknaden. Nu letar man även efter möjligheter på den finska marknaden.

– Vi har inget klart, men ambitionen är att hitta grossister i Finland och skapa riktigt bra samarbeten, precis som vi gjort med ABK i Norge, säger Andreas Bäckäng, vd, Enrad.

Med Palmroos som försäljningsansvarig kommer Andreas Bäckängs roll som vd att förändras. Förändringen är en del i Enrads arbete för att öka lönsamheten och utveckla företagets produktionskapacitet.

– Thomas har lång och gedigen försäljningserfarenhet. Och viktigast av allt, han är mycket engagerad i vårt miljöarbete. Med Thomas på plats kommer jag att fokusera ännu mer av min tid på lönsamhetsarbetet och att utveckla bolaget i takt med att efterfrågan ökar på våra produkter. Jag kommer dock fortsätta försäljningsarbetet med de befintliga kunder vi har på Enrad, säger Andreas Bäckäng, vd för Enrad.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se