Energispaning den 4:e maj

Publicerad: 21 Mar 2017
Den 4 maj 2017 blir det Energispaning på Courtyard by Marriott Stockholm. Programmet arrangeras av Svenska Kyl & Värmepumpföreningen och målet är att skapa en mötesplats för såväl installatörer och konsulter som anläggningsägare och leverantörer.

Som komplement till föredragen finns även denna gång en utställning där ett antal företag, leverantörer, ges plats att visa upp de verktyg man erbjuder marknaden och som bidrar till bättre energiprestanda i anläggningarna. Efter föredragens slut, finns möjlighet att stanna kvar och mingla med deltagare, utsällare och föredragshållare. Det kommer finnas enklare buffémat och god dryck för den som önskar. 

Per Jonasson, vd, för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, tror att många känner ett intresse för vad kyl- och värmepumpmarknaden har att erbjuda när det kommer till effektivare lösningar. Det har gått två år sedan förra energispaningen och det har hänt en del sedan sist. 
- Inte minst har vi ställts inför en stor utmaning när det kommer till köldmedier, där gamla ska fasas ut och nya ska fasas in. Det senare erbjuder samtidigt en stor möjlighet att minska sina energikostnader genom att samordna köldmediearbetet med en energigranskning av sina anläggningar. Här finns mycket att diskutera och goda exempel att visa på.

Tidigare Energispaning har bjudit besökarna på flera trådar, parallella seminarier, för att på så sätt belysa så många frågor som möjligt och ur olika perspektiv. Den röda tråden är dock konsekvent, fokus på energismartare systemlösningar.
- Att lyfta blicken från den egna verksamheten och låta sig inspireras av andras tankar är både nyttigt och roligt, fortsätter Per. Jag tror särskilt att många installatörer underskattar detta, till viss del förklarat av att man har fullt upp i veckorna. Ändå. Energispaning äger rum vartannat år och jag är fullt övertygad om att det är ett klokt spenderande av sin tid som kommer löna sig flerfaldigt. 

Datum: 4 maj, 2017
Tid: kl. 10.00-17.00 (kaffe och registrering från kl.09.00, möjlighet till mingelbuffé kl.17.00-19.30)
Pris: 2 950 kr/person (inkl mingelbuffé), priset är exkl. moms

För mer information om program, utställning och hur du anmäler dig besök SKVP:s sida för Energispaning 2017

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • knapp
  • Fastighetsmässan
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se