Embraco utökar sitt produktsortiment med scrollkompressorer

Publicerad: 28 Feb 2018
Under de senaste åren har marknaden alltmer efterfrågat kompressorer med effekter över 2 kW, vilket har lett till att Embraco beslutat utvidga sortimentet med kompressorer baserade på scrollteknologin.

Embracos nya sortiment av scrollkompressorer är utvecklade inom koncernen och är framtagna för kommersiell kyla. LBP-sortimentet finns i effekter upp till 4 kW och MBP upp till 20 kW. Det nya sortimentet har nyligen introducerats under namnet Embraco Scroll och är kompatibelt med R134a, R404A, R449A och R452A

De största fördelarna med Embraco Scroll uppges bl a vara:

- Optimerat låg ljudnivå tack vare inbyggd ljudisolering som minimerar driftsljud och en ljudoptimering med noggrann utformning av intern upphängning och tätningar.
- Optimerad design för röranslutningar och monteringsplatta, som är kompatibla med de gällande geometrierna på marknaden och med säkra och lättåtkomliga elanslutningar.
- Robust och kompakt konstruktion med låg vikt, jämfört med semihermetiska lösningar.
- Hög tillförlitlighet med radial och axiell anpassningsförmåga, intern högtrycksavlastningsventil och internt motorskydd.
-  Stort applikationsområde.
-Optimal hantering av hetgastemperatur
-Hög motorverkningsgrad
-Konstruerad för att köras vid låg förångningstemperatur utan injektion

Med det nuvarande kompressorsortimentet tillsammans med det nya scrollprogrammet erbjuder Embraco nu ett bredare program som svarar mot efterfrågan från den kommersiella och industriella kylvärlden för de vanligaste applikationerna, från små till större installationer för kommersiell och professionell kyla.

 

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • Fastighetsmässan
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se