Edekyl & Värme utsedda till årets Företagare i Örebro län 2019

Publicerad: 30 Aug 2019
I våras blev de utsedda till Årets företagare i Örebro och har sedan gått vidare till regionfinal på Örebro slott. Häromdagen tillkännagav landshövding Maria Larsson att Edekyl & Värme är årets företagare i länet och får representera företagarna i den stora riksfinalen i Stadshuset i Stockholm den 11 Oktober.

Örebro län har en stark företagarkultur med mängder av duktiga entreprenörer, vilket gör utmärkelsen ännu mer imponerande.

-Det ska bli spännande att få representera Edekyl & Värme och kyl- och värmepumpsbranschen i den nationella finalen och få tävla mot de främsta företagarna i Sverige. Mig veterligen har inte något annat företag i vår bransch kommit till final i närtid. Därför känns det extra roligt att ett företag som vårt uppmärksammas på detta vis. Vi har enträget jobbat med vår företagskultur och på så vis kunnat samlas under ett varumärke som vi är stolta över. Utan alla fantastiska medarbetare hade den här framgången inte varit möjlig, säger Robert Björk, vd på Edekyl & Värme.

Motiveringen till vinsten lyder;

”Som ledstjärna för Årets Företagare i Örebro län 2019 finns ett flitigt bi i kombination med en evighetssymbol och en stark företagskultur. Visionen är att lämna efter sig en värld som vi kan vara stolta över. Med fokus på hållbarhet såväl för miljö, personal och socialt engagemang drar de sitt strå till stacken och skapar samtidigt en attraktionskraft för såväl kunder, leverantörer och kompetenta medarbetare.

Med värdeorden engagemang, drivkraft och hållbart resultat har Årets Företagare under 14 år utvecklat verksamheten från ett litet lokalt företag till ett av Mellansveriges ledande i sin bransch. Ett lönsamt tillväxtföretag som sedan 2005 gått från en omsättning på 7 mkr till över 159 mkr och med en kraftig ökning av antalet anställda.

Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagarna, entreprenörerna och bröderna Robert och Richard Björk, Edekyl & Värme AB till Årets Företagare Örebro län 2019”

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Bravida
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se