Dubbel nominering för Tesab på Frannygalan 2020

Publicerad: 27 Feb 2020
Tidigare i februari gick Tesab ut med att kedjan är nominerad i kategorin ”Framtidens Franchise”. Nu kan man meddela att man även är nominerade som ”Årets Franchisekedja” i årets upplaga av Frannygalan.

Tesab har varit medlemmar i Svensk Franchise sedan 2000, en intresseorganisation som i över 40 år verkat för att franchise som företagsform ska utvecklas och bedrivas klanderfritt. Genom Svensk Franchise har Tesab  över åren medverkat på flera anordnade aktiviteter där medlemmar och partners får möjligheten att träffas och dela kunskap.

Svensk Franchise möjliggör, tillsammans med en mängd experter och andra duktiga franchisegivare och franchisetagare inom olika områden, att en plattform skapas för allas verksamhet. Där får Tesab som fullvärdig medlem en kvalitetsstämpel, möjligheter till erfarenhetsutbyten med andra franchiseföretag och tillgång till den bästa kompetensen på marknaden.

Tesab är nu nominerade i två kategorier:
- Årets Franchisekedja
- Framtidens Franchise

Vinnarna koras under Frannygalan 2020 den 27 mars på Grand Hotel i Stockholm, den årliga galan där Sveriges franchisekedjor hyllas. Tesab säger också att man är extra glada över dessa nomineringar, inte enbart för Tesab -kedjans del utan för att man hoppas hela kylbranschen synliggörs. 

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se