Dahlmans Kylteknik är årets företag 2020 i Uddevalla

Publicerad: 30 Jan 2020
I samband med Näringslivsgalan i Uddevalla den 24 januari utsågs Dahlmans Kylteknik till årets företag 2020 i Uddevalla. Syftet med både priset och galan är att sätta fokus på drivande människor och företag som genom sin verksamhet skapar en framtid för både sig själva och andra i kommunen.

Det var en glad Robert Dahlman som tog emot priset. Robert passade också på att framföra sin respekt och tacksamhet till dem som som gjort det hela möjligt.

- Alla medarbetare på Dahlmans Kylteknik för ert stora engagemang, kvalitetsmedvetenhet och vilja till ständig utveckling.
Per, min far, som grundade företaget för snart femtio år sedan. Uddevalla kommun som efter att varvsindustrin lades ner, lyckades vända skutan och skapa ett attraktivt företagsklimat. Våra fantastiska kunder. Sist men inte minst Uddevalla Näringsliv, som deltar och berikar regionens företagande. Det känns fantastiskt roligt och hedrande att vi fick det här priset. Tack!

Några ord från Alexander Rahm, verksamhetsansvarig för Uddevalla Näringsliv:
- Priset går varje år till det företag som i ett samlat grepp bedöms utifrån både antalet nomineringar som motiveringar. Flest nomineringar behöver med andra ord inte innebära att man vinner. Nu gick årets pris till ett företag som både hade flest nomineringar och starkast motiveringar. Dahlmans Kylteknik är väl värda sitt pris.

De två företag som Dahlmans konkurrerade med i finalen i Årets Företag i Uddelvalla var Mio respektive Interlite AB.

Motiveringen lyder:
?Ni jobbar målinriktat i en tuff och konkurrensutsatt bransch. Mycket av era arbeten påverkar många på olika sätt, men ni gör allt för att på ett hållbart sätt leverera bästa produkten. Med rötter långt tillbaka är ni ett etablerat företag som funnits med i många sammanhang. Kundfokus och personlig kontakt är av största vikt för er. Ert engagemang för era anställda, kunder och dem ni arbetar med är av högsta klass. Er erfarenhet och driv sätter er i fronten för arbetet i ni jobbar med för er bransch.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Kylma
  • knapp
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se