Dags att utse Sveriges bästa kyl- och värmepumpstekniker

Publicerad: 10 Dec 2015
Nu har det blivit dags att kora Sveriges bästa kyl- och värmepumpstekniker. Uttagningar till Yrkes-SM 2016 kommer att hållas på tre orter i landet och den stora finalen går sedan av stapeln i maj och i Malmö.

Den 11-13 maj kommer Yrkes-SM att arrangeras på Malmömässan i Malmö. Uppemot ett 40-tal olika yrken kommer att finnas representerade och kyl- och värmepumpstekniker är ett av dem. Det övergripande syftet är så klart att visa upp yrket och branschen för de tusentals ungdomar som kommer och besöker mässan, inför de stundande yrkesvalen. Dessutom är det ett bra tillfälle att lyfta fram och premiera de duktiga unga tekniker som finns hos våra företag.

Tävlingen är öppen för alla som är 25 år eller yngre och uttagningarna kommer att hållas den 9 februari hos Ahlsell i Malmö, den 10 februari hos Refrico i Göteborg respektive den 11 februari hos Dahl i Upplands Väsby/Stockholm.

Har du åldern inne och är sugen på att utmana dig själv ska du inte missa det här tillfället. Vi lovar dig att du kommer att få vara med om en kul, lärande och utvecklande erfarenhet. Är du företagsledare eller arbetsledare och vet med dig att ni har en eller flera duktiga tekniker som klarar ålderskravet – tveka inte utan uppmuntra dem att anmäla sig.

Har du/ni frågor eller funderingar kring tävlingen kan ni kontakta Henrik Brengesjö hos Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, som ansvarar för Yrkes-SM i Kyl & Värmepumpteknik. Honom når du på henrik.brengesjo@skvp.se alternativt på 08-7627317

Anmälan behöver Henrik ha senast den 20 januari och mailas till adressen ovan. Uppgifter som bör finnas med i anmälan är :
Tävlandes namn
Födelsedata (år-månad-dag)
Företagets namn
Postadress
Postnummer + ort
Telefonnummer
Den anmälde teknikerns mejladress
Vilken av de tre orterna du önskar göra uttagningen på

(Bild: Magnus Rörlien från Klimatkyl vann Yrkes-SM 2012)

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan
  • Bravida
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se