Kyla VärmeTill Kyla & Värme

CTC lanserar svensk design och teknik i en ny serie värmepumpar

Publicerad: 1 Okt 2020
CTC lanserar en ny serie värmepumpar och inomhusmoduler som enligt företaget ska ta bekvämligheten till en helt ny nivå. – Produkterna har fått ny design, ny display och en mycket hög finish. Med innovativa lösningar och modern design höjer vi standarden rejält, säger Ulf Göthenqvist, försäljningschef på CTC.

Med en stilren design vill man göra värmepumpen till en självklar del av inredningen i såväl hemmiljön som i den större fastigheten. Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till både inne- och utomhustemperatur.

– Tack vare värmepumpens nya integrerade touchdisplay justerar du enkelt såväl värme som varmvatten och hämtar smart information om driften, säger Ulf Göthenqvist.

Fördelar med de nya produkterna som CTC listar är bla en ny modern design, ny integrerad touchdisplay, flexibel brineanslutning, nytt gränssnitt för enklare navigering, internetuppkoppling som standard, spegling av display i hemnätverk, via exempelvi surfplatta eller mobil samt att de ska vara framtidssäkrade för anslutning mot Alexa och Google Home.

Följande produkter lanseras under oktober 2020:
CTC GSi 600 - varvtalsstyrda bergvärmepumpar som bygger på den tidigare serien CTC GSi och släpps i tre modeller: CTC GSi 608, 612 och 616.
CTC GS 600 - en utveckling av CTC GS-serien och släpps i två modeller: CTC GS 606 och 608.
CTC EcoZenith i360 - en utveckling av inomhusmodulen CTC EcoZenith i350 som släpps i två modeller: i360L och i360H.
CTC EcoVent i360F -  ett nytt koncept för hus med frånluftsvärme.
CTC EcoLogic M och L - släpps i två olika modeller som bygger vidare på CTC EcoLogic. 

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • knapp
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se