Chemiclean satsar ytterligare på serviceverksamhet inom industri och kyla

Publicerad: 7 Mar 2017
Med utökad satsning på industriverksamhet inom service vill Chemiclean bli en bredare totalleverantör. Från och med den 1 mars förstärker man sin organisation med Nils Blomster som ny resurs med fokus på affärsutveckling och serviceförsäljning.

Nils beskrivs ha en lång och gedigen erfarenhet från kylsektorn där han haft ett flertal uppdrag. Nils har också arbetat både nationellt och internationellt inom industriell kyla i drygt 35 år och har utöver det en gedigen bakgrund inom organisation, marknad och B2B-försäljning.
Nils ska primärt arbeta med att bredda serviceverksamheten inom industri med fokus på kyla, men blir också en nyckelperson i utvecklingsarbetet av övriga segment. 
– Chemiclean är ett företag med starkt kundfokus och sunda värderingar, ett företag som jag gärna tillhör och jag ser verkligen fram emot att kunna bidra med mina kompetenser. Service-och försäljningsorganisationen fungerar mycket bra, men med bredare servicekompetens stärker vi vår roll som en trygg samarbetspartner och kommer ännu närmare våra kunder, säger Nils.

Branko Kuljic, VD och grundare till Chemiclean AB välkomnar Nils till sin organisation och menar att industriservice är ett affärsområde med utrymme för mer affärsskapande och att marknaden ser mycket bra ut.
– En stark efterfrågan finns och det är dags att bredda servicenivån inom industrisegmentet. Nils Blomster har en passande bakgrund, bred kompetens och en drivande personlighet. Nils är helt rätt person för uppdraget, säger Branko Kuljic.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Kylma
  • Bravida
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se