Carrier introducerar 61WG-generation 2 på marknaden

Publicerad: 7 Aug 2018
61WG generation 2 lanseras nu på marknaden med nya egenskaper och fördelar för att möta marknadens behov. Det nya sortimentet av vätska/vatten värmepumpar finns i hela 17 storlekar från nominellt 25 till 230 kW värme och utrustade med en till fyra kompressorer samt försedda med reglerande lågenergicirkulationspumpar.

Det nya användargränssnittet ”Touch Pilot” ska göra det enkelt att navigera runt mellan olika systembilder och få en klar bild över maskinens driftsparametrar.

Några av 61WGs fördelar som Carrier lyfter fram:

- Kan levereras med varvtalsstyrda pumpar för optimal drift avseende tryckuppsättning på både kalla och varma sidan. Inbyggda pumpar ger mindre utrymmesbehov och säkerställer att pumparna alltid används optimalt i förhållande till värmebehovet.
- Upp till storlek 090 kan maskinerna också levereras stapelbara för att minska golvytbehovet.
- 61WG har 1-4 kompressorer beroende på storlek. Multipla kompressorer ger ökad verkningsgrad vid dellast och möjlighet till ytterligare energibesparing.
- 61WG är ur servicesynpunkt väl genomtänkta med avtagbara paneler på sidorna för enkel access till enheternas komponenter.
- Röranslutning sker i sidan av aggregatet eller om så önskas från toppen, vilket möjliggör att placera aggregatet mot vägg.
- Aggregaten kan levereras med ljuddämpande kompressorhölje och eller ljudisolering av panelerna där ljudkrav finns på installationen.

Som standard erbjuder man nu 5 års garanti och serviceavtal för att ytterligare säkerställa att kunden får en tillförlitlig och energibesparande anläggning.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se