Bravida tar hem två nya badhusprojekt

Publicerad: 11 Feb 2015
Bravida har fått förtroende att utföra installationer på två nya badhus. Genom förvärvet av Niwentec kan Bravida i Östersund utföra el, vs och ventilation på Storsjöbadet i Östersund. I Borlänge ska Bravida effektivisera energianvändningen i Skönvikshallen. Ordervärde för projekten är cirka nio respektive tio miljoner kronor.

Tack vare Bravidas förvärv av Niwentec och Attacus Rör & Energi 1 januari i år kan företaget nu utföra både el, vs och ventilation vid byte av avfuktningsaggregat på Storsjöbadet i Östersund till ett ordervärde av cirka nio miljoner kronor.

– Det känns bra att vi får möjligheten att utföra installationer på ett spännande projekt där vi samordnar tre av våra teknikområden redan innan verksamheterna integrerats, säger Tomas Orell, ny regionchef i Bravida Södra Norrland.

I Borlänge utför Bravida en partneringentreprenad i Skönvikshallen till ett ordervärde av cirka tio miljoner kronor. Bravida utför installationer av el, vs, ventilation och kyla där energisystemet och vattenreningen ska bytas. Dessutom installeras ny ventilation och värmeåtervinning till bassängen.

– Det är väldigt roligt med partneringprojekt. Vi är upphandlade på vår energikompetens och erfarenhet av liknande uppdrag med ombyggnation under drift. Just nu jobbar vi med projektering för att vara helt klara i december i år, säger Per-Erik Kjellberg, avdelningschef Bravida Borlänge.

Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se