Bitzer med en ny version av sin digitala köldmediesticka

Publicerad: 19 Dec 2019
Bitzer med en ny version av sin gratis och digitala köldmediesticka för smartphones – Bitzer Refrigerant Ruler.

Den helt omarbetade versionen av appen Bitzer Refrigerant Ruler låter användarna enkelt och snabbt få tillgång till köldmediedata. Bitzer uppgraderade den tidigare versionen, som lanserades 2010, under 2016 med avsende på utseende och användarupplevelse. Designad särskilt för iOS och Android innehåller den data för alla vanligt förekommande köldmedier, inklusive nyckeldata om vätskorna, säkerhetsklasser, klimatpåverkan, påverkan på ozonlagret och vilka oljor som rekommenderas för kompressorerna.

Det digitala verktyget beskrivs tillhandahålla ett intuitivt gränssnitt för användaren som enkelt och träffsäkert omvandlar tryck och temperaturer samtidigt som man snabbt kan ställa in sina egna förval och växla mellan olika enheter. Huvudfunktionerna omfattar parallella kontroller för att ställa in tryck- och temperaturvärden, sökfilter och favoritmarkeringar, men även möjligheten att justera relevanta parametrar i menyn för inställningar. Dessutom, tilläggsinformation om köldmedierna och länkar till relevanta dokument online finns också med i appen.

Över 100 olika köldmedier, både syntetiska och naturliga, finns upptagna i appen och kan även förväljas via filter. För jämförelser tillhandahåller Bitzer även data för tidigare använda köldmedier som numer omfattas av olika restriktioner.

Appen är tillgänglig på engelska och tyska och kan hämtas gratis från antingen Appstore eller Google Play Store.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Bravida
  • Kylma
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se