Alfa Laval visar upp Arctigo-sortimentet på Chillventa

Publicerad: 18 Sep 2014
Alfa Lavals monter innehåller ett stort urval produkter varav ett antal helt nya lösningar för industriell och kommersiell kylning som visas för första gången i ett internationellt forum. Några av de mest spännande produkterna är Alfa Lavals nya Arctigo-sortiment med industriella luftkylare.

- Alla produkter har valts på grund av sin förmåga att uppfylla branschens krav, inklusive minskad miljöpåverkan, energiförbrukning och kostnader, förklarar Klaudija Cavala, Market Communication Manager på Industrial Equipment-segmentet på Alfa Laval.

Några av de mest spännande produkterna är Alfa Lavals nya Arctigo-sortiment med industriella luftkylare som kan konfigureras för ett stort antal tillämpningar. Tack vare modulutformningen i kombination med kraftfull programvara, kan kunderna välja en exakt konfiguration som passar för deras behov, inklusive fläkttyp, avfrostningssystem, rördjup och flera andra parametrar.

Andra händelser är världspremiären för Alfa Lavals TK20, semisvetsade packningsförsedda plattvärmeväxlare för industriell kylning och Alfa Laval AC1000, marknadens största lödda plattvärmeväxlaren för kyltillämpningar. På Chillventa visas även Alfa Laval AlfaNova 76 med U-Turn-separator och Alfa Laval DM tubpannevärmeväxlare.

Alfa Laval kommer också att introducera ett koncept för kyldistributörer, en heltäckande uppsättning av verktyg för distributörer och installatörer. På Chillventa visas även Alfa Laval Anytime, en e-handelslösning för partnerföretag.

Chillventa äger rum den den 14–16 oktober i Nürnberg, Tyskland.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Fastighetsmässan
  • knapp
  • Ny annons
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se